Monday, November 29, 2021

🗣️ 22@NETWORK BCN INFORMA 29/11/2021

29 de novembre de 2021

EMOCIONART: DONES, L'ART COM A EINA DE TRANSFORMACIÓ SOCIAL

Des de 22@NETWORK BCN, conjuntament amb la Comissió RSC i la de Creativitat, Disseny i Cultura de 22@NETWORK BCN, hem preparat una acció solidària pel dijous 2 de desembre entre les 11h i les 18h al campus de Poblenou de la Universitat Pompeu Fabra. L'acció, anomenada EMOCIONART, té com a objectiu donar visibilitat i sensibilitzar a la ciutadania envers la situació desigual de les dones agreujada pels efectes del confinament i la pandèmia, posant focus en aquelles que travessen situacions de vulnerabilitat. 


CAMPANYA SOLIDÀRIA DE RECOLLIDA DE ROBA 2021

En el marc de la Setmana Europea de Prevenció de Residus, 22@Network BCN, conjuntament amb la Fundació Formació i Treball, hem organitzat per tercer any una campanya solidària de recollida de roba, del 22 de novembre al 31 de desembre, entre totes les empreses i entitats associades a 22@Network BCN.


22@WEBINAR | TALENT SQUAD: ATRAURE TALENT DIGITAL A L'ECOSISTEMA 22@

El pròxim 16 de desembre, 22@NETWORK BCN ha organitzat un webinar, conjuntament amb la Fundació Mobile World Capital Barcelona de la BDT, per generar i atraure talent digital al nostre ecosistema. Per aconseguir-ho aquest programa se centra especialment en programes de reskilling cap a l'àmbit digital i en l'atracció de talent internacional a Barcelona.

BARCELONA OBRE UNA NOVA OFICINA DE BENVINGUDA AL TALENT INTERNACIONAL AL 22@

L'Ajuntament de Barcelona obre el 'Barcelona International Welcome Desk', una nova oficina ubicada a l'edifici del MediaTIC del 22@ i adreçada al talent internacional que vol venir a residir a la ciutat o que just acaba d'instal·lar-s'hi. Es tracta d'una iniciativa municipal estratègica que aplega de manera coordinada els serveis de Promoció de Ciutat, Barcelona Activa i la Direcció d'Informació i Atenció Ciutadana. 


22@NETWORK BCN CELEBRA EL PRIMER 22@BREAKFAST PRESENCIAL DE 2021 CON EL AFORO COMPLETO

22@NETWORK BCN ha celebrado el primer 22@BREAKFAST presencial de 2021, centrado en la vuelta a la oficina tras la pandemia de la covid-19. Este evento, que ha tenido lugar en la Torre Pujades y ha estado patrocinado por InmoCaixa, ha contado con la participación de los asociados Adevinta Spain y Cushman & Wakefield.


WEBINAR | ANALÍTICA DE DADES A L'EMPRESA by UPC SCHOOL

ADVANCED FACTORIES ALCANZA YA EL 89% DE OCUPACIÓN EN SU ÁREA EXPOSITIVA A CUATRO MESES DE SU CELEBRACIÓN by Advanced Factories

Un món d'avantatges exclusius per a la comunitat 22@NETWORK BCN.

Registra't i aprofita els descomptes!

I'M IN!

WWW.22NETWORK.NET

Email enviat a tiendasfrikiscineseriestvcomicsjuegos@barcelonafriki.com
donar-me de baixa de la llista
22 Network

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

Segons el RGPD, informem que les seves dades decaràcter personal s'inclouran en un fitxer de dades personals el responsable ititular del qual és l'Associació d'Empreses i Institucions 22@ Barcelona, ambla finalitat de  man­tenir un directorid'empreses i entitats relacionades amb el Poblenou i per fer-li arribarinformació del seu interès, i no seran cedides a cap persona o empresa, ni estractaran fora d'aquestes finalitats sense el seu consentiment. Té dret aexercir els seus drets d'accés, rectificació, oposició, limitació, portabilitata través de comunicació dirigida a l'adreça electrònica info@22network.net(adjuntant còpia del DNI). Té dret a presentar una reclamació a l'Agencia Española de Protección de Datosquan ho considereu oportú. Més informació de la nostra Política de Privacitat a link.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.