Monday, November 22, 2021

🗣️ 22@NETWORK BCN INFORMA 22/11/2021

22 de novembre de 2021

22@BREAKFAST | LA VUELTA A LA OFICINA

¡Vuelven los 22@BREAKFAST presenciales! El próximo jueves 25 de noviembre a las 8:45h 22@NETWORK BCN ha organizado el primer 22@BREAKFAST presencial de 2021 en la Torre Pujades (Carrer de Pujades, 326, 340, 08019 Barcelona), que tendrá como temática principal la vuelta a la oficina después de la covid-19. No te pierdas este evento en el que podrás disfrutar de un desayuno con networking y conocer de la mano de grandes profesionales las principales tendencias y oportunidades de futuro en el mercado de las oficinas.


EMOTION-ART: DONES, L'ART COM A EINA DE TRANSFORMACIÓ SOCIAL

Des de 22@NETWORK BCN, conjuntament amb la Comissió RSC i la de Creativitat, Disseny i Cultura de 22@NETWORK BCN, hem preparat una acció solidària pel dijous 2 de desembre entre les 11h i les 18h al campus de Poblenou de la Universitat Pompeu Fabra. L'acció, anomenada EMOTION-ART, té com a objectiu donar visibilitat i sensibilitzar a la ciutadania envers la situació desigual de les dones agreujada pels efectes del confinament i la pandèmia, posant focus en aquelles que travessen situacions de vulnerabilitat. 


PRESENTACIÓ DEL BARCELONA INTERNATIONAL WELCOME DESK

Avui dilluns 22 de novembre, 22@NETWORK BCN participa en la presentació del Barcelona International Welcome Desk. El Barcelona International Welcome Desk és el servei d'atenció al talent internacional que vol venir a residir a la ciutat o que tot just acaba d'instal·lar-s'hi. Té com a finalitat facilitar l'acollida i l'establiment a Barcelona per tal que les persones puguin desenvolupar tot el seu potencial professional i personal.

EL 22@ BCN ANUNCIA UN NOU PLA ECONÒMIC, TECNOLÒGIC, SOSTENIBLE I DE MARCA CIUTAT PER CELEBRAR EL TANCAMENT DEL 20È ANIVERSARI

L'Associació 22@Network BCN ha tancat els actes de commemoració del vintè aniversari de l'aprovació del pla urbanístic que va impulsar la transformació de sector amb la presència del Conseller d'Empresa, Sr. Roger Torrent, del Primer Tinent d'Alcalde, Sr. Jaume Collboni i del subdelegat del govern a la Província de Barcelona, Sr. Carles Prieto.


22@NETWORK BCN GUARDONA ALS IMPULSORS DEL DISTRICTE 22@

El passat 16 de novembre a les 18h, 22@NETWORK BCN va organitzar un gran acte de celebració per la clausura del 20è aniversari del districte 22@. Aquest gran acte, en col·laboració amb Cushman & Wakefield, MB Motors, Caixabank, Hilton Diagonal Mar i Westfield Glòries, va tenir lloc al Purobeach de l'hotel Hilton Diagonal Mar Barcelona i va ser acompanyat d'un cocktail.


22@NETWORK BCN ORGANITZA UN TOUR SOBRE SOSTENIBILITAT PEL DISTRICTE 22@ PELS MEMBRES DE LA DELEGACIÓ DE LA CIUTAT DE RZESZÓW, POLÒNIA

El passat dimecres 17 de novembre, Konrad Fijolek, alcalde de la ciutat de Rzeszów i el seu equip, es van reunir amb 22@NETWORK BCN per a conèixer el districte 22@ i la seva implicació en la sostenibilitat, així com valorar possibles col·laboracions entre la delegació d'aquesta ciutat polonesa i l'associació.


22@NETWORK BCN PARTICIPA EN L'ESPAI NETWORKING SOBRE EL SECTOR DE CONSTRUCCIÓ SOSTENIBLE DE BARCELONA ACTIVA

El passat 17 de novembre, 22@NETWORK BCN va participar en un acte virtual de networking on es va posar la mirada en el futur del sector de la construcció per començar a dibuixar l'escenari d'aquest àmbit en els pròxims anys.


CAMPANYA SOLIDÀRIA DE RECOLLIDA DE ROBA 2021

En el marc de la Setmana Europea de Prevenció de Residus, 22@Network BCN conjuntament amb la Fundació Formació i Treball, hem organitzat per tercer any una campanya solidària de recollida de roba, del 22 de novembre al 31 de desembre, entre totes les empreses i entitats associades a 22@Network BCN.


LLEGA EL EVENTO DE REFERENCIA DEL TALENTO DIGITAL DE BARCELONA by Mobile World Capital

OPORTUNITATS I AJUTS DEL CDTI I ACCIÓ PER A LA INNOVACIÓ INTERNACIONAL EMPRESARIAL by ACCIÓ


CONFERÈNCIA: "DIGITALITZACIÓ AL SECTOR AECO" + PREMI BIM STARTUP by UPC School

ENTRADAS GRATUITAS PARA SOCIOS AL 4º CONGRESO INTERNACIONAL CIOs by APD

Un món d'avantatges exclusius per a la comunitat 22@NETWORK BCN.

Registra't i aprofita els descomptes!

I'M IN!

WWW.22NETWORK.NET

Email enviat a tiendasfrikiscineseriestvcomicsjuegos@barcelonafriki.com
donar-me de baixa de la llista
22 Network

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

Segons el RGPD, informem que les seves dades decaràcter personal s'inclouran en un fitxer de dades personals el responsable ititular del qual és l'Associació d'Empreses i Institucions 22@ Barcelona, ambla finalitat de  man­tenir un directorid'empreses i entitats relacionades amb el Poblenou i per fer-li arribarinformació del seu interès, i no seran cedides a cap persona o empresa, ni estractaran fora d'aquestes finalitats sense el seu consentiment. Té dret aexercir els seus drets d'accés, rectificació, oposició, limitació, portabilitata través de comunicació dirigida a l'adreça electrònica info@22network.net(adjuntant còpia del DNI). Té dret a presentar una reclamació a l'Agencia Española de Protección de Datosquan ho considereu oportú. Més informació de la nostra Política de Privacitat a link.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.