Wednesday, September 1, 2021

Presentem temporada 21/22. "Som les diferents veus que ens fan ser el teatre que volem"

PRESENTEM NOVA TEMPORADA 21/22

"SOM LES DIFERENTS VEUS QUE ENS FAN SER EL TEATRE QUE VOLEM"
 

I què ben acompanyades vam fer ahir la presentació de temporada! Gràcies a les companyies que vau poder venir presencialment i a les que ho vau fer digitalment 🥰 Gràcies també a totes vosaltres per seguir una temporada més interessades pel teatre i la cultura!

Iniciem una nova temporada, amb més de 30 espectacles entre la programació d'adults i escolar, plena de talent amb propostes arriscades i compromeses que parlen de relacions de poder, d'identitat, de violència de gènere, de migracions, però també de dones, de família, de llibertat i de les diferents formes d'estimar. També seguirem donant vida als projectes comunitaris, internacionals, educatius i de suport a la creació com a fàbrica de creació 💭

També hem aprofitat per fer pública la nova imatge de temporada amb la il•lustració de la Marta Bellvehí 💜 Seguim la línia de l'any passat per retre homenatge a les companyies i a les treballadores de la cultura. Volem alçar la veu plegades i seguir fent xarxa.


Bona temporada 2021-2022!!

CONSULTA TOTA LA PROGRAMACIÓ DE TEMPORADA

Si voleu recuperar la presentació de temporada podeu fer un cop d'ull al vídeo que us deixem a continuació:

EDITORIAL
 
BENVINGUDES, GRÀCIES, AGRAÏDES, FELIÇOS... REIVINDICANT I ORGULLOSES. I SEMPRE ACOMPANYADES

Fa un any teníem clar que iniciàvem una temporada complicada, complexa, tal com intuíem i fèiem constar a la presentació. Així ha estat.

Per això, situant-nos en el nostre ara i mirant alleujats cap enrere, us donem la benvinguda de nou al nostre espai, a l'inici del projecte d'aquesta temporada donant les gràcies al sector, a les institucions, als mitjans de comunicació i a les espectadores. Aquests milers d'ulls que il·lustràvem i ens han acompanyat durant aquesta última temporada. I seguim amb aquesta idea: aquesta temporada volem alçar la veu i seguir fent xarxa. No volem quedar-nos callades i ens expressarem amb totes les nostres eines creatives. Per això volem retre homenatge també a les companyies i a les treballadores de la cultura; perquè som les diferents veus que ens fan ser el teatre que volem. Anomenem a les creadores, companyies i participants perquè formen part del nostre plural, d'aquest viatge mogut que hem compartit, així que parlem juntes per transmetre el nostre agraïment i felicitat d'haver pogut arribar avui dia.

Normalment les presentacions de les noves temporades són molt positives, plenes de ganes d'estrenar, il·lusions de compartir i així serà aquesta. Però avancem i deixem constància que no som propenses a l'alarmisme, però compte, serà necessària de nou aquesta aportació d'energia extra, de confiança, d'aquestes mateixes ganes amb què ens hem sentit acompanyades en aquests difícils mesos. No podem baixar el nostre ímpetu, perquè s'intueix que serà necessari, tant o més que l'anterior temporada, tenim experiències que les situacions post són més difícils que el preludi i l'inici d'una situació adversa. Així que de nou us convidem a totes que hem nomenat anteriorment a seguir acompanyar-nos tal com heu fet, protegint i enfortint aquest imaginari cultural d'excedència que estem construint des de fa anys. No deixem perdre l'esforç que hem fet conjuntament pel camí. No pensem només en nosaltres sinó també en totes les nostres companyes que, en definitiva, treballem totes plegades per a vosaltres i per crear el discurs i la imatge cultural d'aquesta ciutat i del nostre país.

Ara sí, iniciem una temporada on no només ens reivindiquem com a espai d'exhibició sinó també com a Fàbrica de Creació. I a més, ens acostem als 30 anys del Tantarantana, i aquí és on ens envolta l'orgull, en la feina conjunta d'un equip constant que dia a dia dona vida a un edifici a través del seu projecte. Així que podem parlar d'una entitat amb un històric a l'esquena, un espai teatral que s'ha reformulat per ser un centre de creació a través dels seus programes.

Reivindiquem el projecte del Tantarantana com a Fàbrica de creació, no només com a concepte sinó per la feina desenvolupada durant aquests anys i la que seguirem fent; també som motor de creació gràcies a les companyies i creadores que confien en el teatre i creuen en les línies dels nostres programes.

Potser encara no som trending, potser encara no som el caramelet dels més influencers, però el que us assegurem és que treballem des de l'esforç i la proximitat per mantenir l'esperit de col·lectivitat que ens permeti generar el punt de trobada i reflexió. 

Només necessitem que ens acompanyeu.


Ferran Murillo
Director del Teatre Tantarantana
OBRIM TEMPORADA AMB...

UNA REFLEXIÓ SOBRE ELS ESTIGMES DE LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Un espectacle sobre una dona acusada d'haver comès un crim, de Daniel Veronese dirigit per Jorge Sánchez, que compta amb la interpretació de Mireia Gubianas.

Es podrà veure els diumenges 5, 12, 19 i  26 de setembre a la sala Àtic22.
+INFO

QUÈ PASSA QUAN
ODIES EL TEU MILLOR AMIC?

Una comèdia de Mike Bartlett, traduïda i dirigida per Sílvia Sabaté, que compta amb la interpretació de Marta Aguilar i Bernat Quintana, A i B respectivament.

Es podrà veure del 8 al 26 de setembre a la sala Baixos22.
+INFO
ENS DONES UN COP DE MÀ?...
Al Tantarantana volem conèixer-te més a fons i saber què et preocupa i què t'interessa per preparar-te una nova temporada plena d'emocions. No trigaràs més de 10 minuts i entraràs en el sorteig de 3 invitacions dobles per a l'estrena de UNA INTERVENCIÓ el 8 de setembre.
PETIT FORMULARI
© 2018 TEATRE TANTARANTANA
C/ De les flors, 22 · 08001 Barcelona - 93 441 70 22 -  teatre@tantarantana.com
       
Reps aquest correu electrònic perquè et vas subscriure al nostre web o ens vas facilitar la teva adreça electrònica.

El Teatre Tantarantana garanteix la confidencialitat en el tractament de les teves dades personals.
En qualsevol moment les pots modificar o anul·lar, mitjançant aquests enllaços:
Vull actualitzar les meves dades     No vull rebre més correus
 






This email was sent to tiendasfrikiscineseriestvcomicsjuegos@barcelonafriki.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Teatre Tantarantana · Carrer De Les Flors 22 Barcelona, Espanya Barcelona Convent · BARCELONA, Barcelona 08001 · Spain

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.