Thursday, September 30, 2021

📣 News 22@Network BCN - Setembre 2021

Setembre 2021

L'OPINIÓ DE L'ASSOCIACIÓ

L'OPINIÓ DEL SOCI

LUKE TREASURE

BAU, CENTRE UNIVERSITARI DE DISSENY

LA SOSTENIBILITAT ES TORNA "MAINSTREAM"

JOVENTUT I CREATIVITAT AL SERVEI DE LA COMUNITAT

LLEGEIX
LLEGEIX

NO T'HO PERDIS!

06 d'octubre 2021

22@WEBINAR | L'IMPACTE I LA INNOVACIÓ SOCIAL, FACTORS CLAUS PEL DESENVOLUPAMENT DEL DISTRICTE

07 de octubre 2021

22@WEBINAR | ARQUITECTURAS CLOUD NATIVE: OLVÍDATE DEL IT Y CÉNTRATE EN TU NEGOCIO

INSCRIU-TE
INSCRÍBETE

T'HO HAS PERDUT?

28 de setiembre 2021

21 de setembre 2021

22@WEBINAR | PRESENTACIÓ DE LA PLATAFORMA D'ACREDITACIÓ DE CONSELLERES I DIRECTIVES DE LA CAMBRA DE COMERÇ DE BARCELONA

20 ANYS DE 22@ | SOSTENIBILITAT

MIRA'L
MIRA'L

L'ENQUESTA

¿QUÉ PROYECTOS DE RESPONSABILIDAD SOCIAL CORPORATIVA ESTÁIS IMPULSANDO QUE TENGAN IMPACTO EN EL DISTRITO 22@?

Con tu implicación podemos hacer del 22@ un lugar socialmente más responsable, ya que es uno de los distritos con más desigualdades de Barcelona

¡PARTICIPA!

BENVINGUTS AL 22@NETWORK BCN

La (r)Evolució "Mindshaker" de SDLI consisteix a trencar patrons en la ment de les persones, organitzacions i territoris per impulsar la societat que afronta el canvi: la Societat de la Innovació. Una nova societat que evoluciona i creix cada dia, per sobreviure en l'era del canvi exponencial.

TIER Mobility és una nova forma de viatjar per les ciutats canviant definitivament la mobilitat urbana. Amb una flota de scooters elèctrics, ofereixen una manera independent de passar per la ciutat d'una manera relaxada i econòmica sense contaminar. Una forma completament nova i més sostenible de viatjar a la feina.

Forward Fooding és la primera plataforma col·laborativa del món per la indústria de l'alimentació i les begudes. Creuen que l'esperit empresarial pot marcar la diferència a l'hora de resoldre alguns dels majors problemes que afecten el nostre sistema alimentari actual, és per això que a Forward Fooding els apassiona fomentar la innovació alimentaria connectant els emprenedors dels sectors amb els socis més adequats pels seus projectes.

Ubicat a un dels districtes urbanístics més distintius de la ciutat i a només 10 minuts a peu de la platja, Hilton Diagonal Mar Barcelona ofereix una increïble vista a la magnífica ciutat i a la costa. L'hotel es troba a menys de 25 minuts de l'aeroport, a unes poques parades del centre de la ciutat i davant del centre comercial Diagonal Mar. Un lloc ple de vida amb una decoració nova inspirada en la rica cultura de Barcelona; un paradís contemporani on els hostes gaudeixen d'un nivell excel·lent de servei.

AL DISTRICTE

Email enviat a tiendasfrikiscineseriestvcomicsjuegos@barcelonafriki.com
donar-me de baixa de la llista
22 Network

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

Segons el RGPD, informem que les seves dades decaràcter personal s'inclouran en un fitxer de dades personals el responsable ititular del qual és l'Associació d'Empreses i Institucions 22@ Barcelona, ambla finalitat de  man­tenir un directorid'empreses i entitats relacionades amb el Poblenou i per fer-li arribarinformació del seu interès, i no seran cedides a cap persona o empresa, ni estractaran fora d'aquestes finalitats sense el seu consentiment. Té dret aexercir els seus drets d'accés, rectificació, oposició, limitació, portabilitata través de comunicació dirigida a l'adreça electrònica info@22network.net(adjuntant còpia del DNI). Té dret a presentar una reclamació a l'Agencia Española de Protección de Datosquan ho considereu oportú. Més informació de la nostra Política de Privacitat a link.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.