Tuesday, September 28, 2021

📣 No et perdis els pròxims esdeveniments de 22@NETWORK BCN!

22@BREAKFAST | SALUD, CONFORT Y SOSTENIBILIDAD: EL EDIFICIO DEL FUTURO

El próximo jueves 30 de septiembre a las 9h, 22@NETWORK BCN ha organizado el 22@BREAKFAST número 156 sobre como está cambiando el modelo de construcción para crear edificios más saludables, confortables y sostenibles. La arquitectura sostenible es aquella que tiene en cuenta el medio ambiente y que valora la eficiencia de los materiales y de la estructura de construcción, los procesos de edificación, el urbanismo y el impacto que los edificios tienen en la naturaleza y en la sociedad.

INSCRIU-TE!

22@WEBINAR | L'IMPACTE I LA INNOVACIÓ SOCIAL, FACTORS CLAUS PER AL DESENVOLUPAMENT DEL DISTRICTE

El pròxim dimecres 6 d'octubre a les 12h, la Comissió RSC de 22@NETWORK BCN ha organitzat un webinar que tractarà l'impacte i la innovació social com a factors claus per al desenvolupament del districte i com la comunitat del 22@NETWORK BCN pot participar per fer-ho possible. La innovació social és un terme que s'utilitza per referir-se a un conjunt de solucions innovadores a problemes socials i ambientals.

INSCRIU-TE!

22@WEBINAR | ARQUITECTURAS CLOUD NATIVE: OLVÍDATE DEL IT Y CÉNTRATE EN TU NEGOCIO

El próximo jueves 7 de octubre a las 12h, 22@NETWORK BCN ha organizado conjuntamente con PUE un webinar sobre arquitecturas de cloud native. Durante este webinar, Ramon de la Rosa, Cloud & Big Data Architect en PUE, nos explicará y analizará la mejor forma de diseñar nuestras aplicaciones para hacer uso de los servicios gestionados y serverless, que nos ofrecen la posibilidad de ahorrarnos costes de implementación de infraestructura y conseguir que nuestra factura se acerque lo más posible al uso que hacemos de los servicios, dejando de pagar por aquello que no utilizamos. 

¡INSCRÍBETE!

WWW.22NETWORK.NET

Email enviat a tiendasfrikiscineseriestvcomicsjuegos@barcelonafriki.com
donar-me de baixa de la llista
22 Network

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

Segons el RGPD, informem que les seves dades decaràcter personal s'inclouran en un fitxer de dades personals el responsable ititular del qual és l'Associació d'Empreses i Institucions 22@ Barcelona, ambla finalitat de  man­tenir un directorid'empreses i entitats relacionades amb el Poblenou i per fer-li arribarinformació del seu interès, i no seran cedides a cap persona o empresa, ni estractaran fora d'aquestes finalitats sense el seu consentiment. Té dret aexercir els seus drets d'accés, rectificació, oposició, limitació, portabilitata través de comunicació dirigida a l'adreça electrònica info@22network.net(adjuntant còpia del DNI). Té dret a presentar una reclamació a l'Agencia Española de Protección de Datosquan ho considereu oportú. Més informació de la nostra Política de Privacitat a link.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.