Thursday, December 2, 2021

🖌️🎨 Participa avui en l'activitat solidària de Nadal de 22@NETWORK BCN!

EMOCIONART: DONES, L'ART COM A EINA DE TRANSFORMACIÓ SOCIAL

Avui 22@NETWORK BCN celebra l'activitat solidària de Nadal performativa, conjuntament amb la Comissió de Responsabilitat Social Corporativa i la de Creativitat, Disseny i Cultura. Vine al Campus de la UPF de Poblenou, entre les 11h i les 18h, a pintar murals col·laboratius per visibilitzar i sensibilitzar a la ciutadania envers la situació desigual de les dones agreujada pels efectes de la pandèmia.

L'activitat, que està oberta a tothom, compta amb la direcció artística de l'estudi P.A.R. (autors del cartell de la Mercè 2021) i tindrà com a punt de partida vuit emocions que s'expressaran amb taques de colors en diversos murals. No fa falta ser un gran artista per participar-hi!

Amb les obres d'art realitzades es crearan postals virtuals solidàries per felicitar el Nadal. Tots els fons recaptats aniran destinats a les fundacions de l'associació, Fundació Ires (IRES), Fundació Formació i Treball, Fundació Jaume Batlle i Fundació Ared, per finançar projectes d'atenció a dones en situació de vulnerabilitat de les fundacions participants.

Vine a posar el teu gra de sorra i pinta per visibilitzar la situació desigual de dones. T'hi esperem!

INSCRIU-TE!

Comissió de Responsabilitat Social Corporativa i Comissió de Creativitat, Disseny i Cultura en col·laboració amb:

WWW.22NETWORK.NET

Email enviat a tiendasfrikiscineseriestvcomicsjuegos@barcelonafriki.com
donar-me de baixa de la llista
22 Network

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

Segons el RGPD, informem que les seves dades decaràcter personal s'inclouran en un fitxer de dades personals el responsable ititular del qual és l'Associació d'Empreses i Institucions 22@ Barcelona, ambla finalitat de  man­tenir un directorid'empreses i entitats relacionades amb el Poblenou i per fer-li arribarinformació del seu interès, i no seran cedides a cap persona o empresa, ni estractaran fora d'aquestes finalitats sense el seu consentiment. Té dret aexercir els seus drets d'accés, rectificació, oposició, limitació, portabilitata través de comunicació dirigida a l'adreça electrònica info@22network.net(adjuntant còpia del DNI). Té dret a presentar una reclamació a l'Agencia Española de Protección de Datosquan ho considereu oportú. Més informació de la nostra Política de Privacitat a link.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.