Tuesday, December 7, 2021

🗣️ 22@NETWORK BCN INFORMA 07/12/2021

07 de desembre de 2021

CAMPANYA SOLIDÀRIA DE RECOLLIDA DE ROBA 2021

En el marc de la Setmana Europea de Prevenció de Residus, 22@Network BCN, conjuntament amb la Fundació Formació i Treball, hem organitzat per tercer any una campanya solidària de recollida de roba, del 22 de novembre al 31 de desembre, entre totes les empreses i entitats associades a 22@Network BCN.


22@WEBINAR | TALENT SQUAD: ATRAURE TALENT DIGITAL A L'ECOSISTEMA 22@

El pròxim 16 de desembre, 22@NETWORK BCN ha organitzat un webinar, conjuntament amb la Fundació Mobile World Capital Barcelona de la BDT, per generar i atraure talent digital al nostre ecosistema. Per aconseguir-ho aquest programa se centra especialment en programes de reskilling cap a l'àmbit digital i en l'atracció de talent internacional a Barcelona.

22@NETWORK BCN DENUNCIA, AMB UNA PERFORMANCE AL CAMPUS POBLENOU DE LA UPF, LES SITUACIONS DE VULNERABILITAT I DESIGUALTAT DE LES DONES

La performance, organitzada per 22@NETWORK BCN i les seves comissions de Responsabilitat Social Corporativa (presidida per Fundació IRES) i Disseny, Creativitat i Cultura (presidida pel FAD), ha tingut lloc al Campus Poblenou de la Universitat Pompeu Fabra i ha comptat amb la participació de més de 100 persones de les entitats, estudiants i personal de les escoles de disseny del districte i universitats, veïnes i veïns i treballadors/es del districte 22@ de Barcelona.


NUEVA INICIATIVA DE RECOGIDA DE ROPA en Twentytú Hostel Barcelona

VIATJA AL COR DEL NADAL by Westfield Glòries


CELEBRA AQUEST NADAL AMB PRODUCTES EXCLUSIUS I 100% SOCIALS by Fundació Ared!

CAMPANYA CISTELLES SOSTENIBLES I SOLIDÀRIES by Fundació IRES


10% DE DESCOMPTE A LA UPC SCHOOL! ÚLTIMS DIES! by UPC School

INNOVACIÓ SOCIAL I ESS: PENTAGROWTH DISRUPTION HUB by Ideas For Change


ESTRENA TU PISO DE ALQUILER EN EL CORAZÓN DEL 22@ Y NO PAGUES HASTA 2022 by Armadans Sancho

FACMAN LATAM 2022 - THE FM EXPERIENCE by 3g Smart Group

Un món d'avantatges exclusius per a la comunitat 22@NETWORK BCN.

Registra't i aprofita els descomptes!

I'M IN!

WWW.22NETWORK.NET

Email enviat a tiendasfrikiscineseriestvcomicsjuegos@barcelonafriki.com
donar-me de baixa de la llista
22 Network

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

Segons el RGPD, informem que les seves dades decaràcter personal s'inclouran en un fitxer de dades personals el responsable ititular del qual és l'Associació d'Empreses i Institucions 22@ Barcelona, ambla finalitat de  man­tenir un directorid'empreses i entitats relacionades amb el Poblenou i per fer-li arribarinformació del seu interès, i no seran cedides a cap persona o empresa, ni estractaran fora d'aquestes finalitats sense el seu consentiment. Té dret aexercir els seus drets d'accés, rectificació, oposició, limitació, portabilitata través de comunicació dirigida a l'adreça electrònica info@22network.net(adjuntant còpia del DNI). Té dret a presentar una reclamació a l'Agencia Española de Protección de Datosquan ho considereu oportú. Més informació de la nostra Política de Privacitat a link.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.