Thursday, July 1, 2021

馃搶 06/07 - 9:30h | 脷ltimes places presencials a l'esdeveniment 20 Anys de 22@: Emerging Tech!

20 ANYS DE 22@ | EMERGING TECH

Encara ets a temps d'inscriure't al gran esdeveniment que hem organitzat el pr貌xim dimarts 6 de juliol sobre emerging tech, amb motiu dels 20 anys del 22@! Aquest esdeveniment es realitzar脿 a l'auditori Telef贸nica, i els espectadors podran assistir tant virtualment com presencialment. En cas d'assistir presencialment hi haur脿 l'opci贸 de gaudir d'un finger lunch gratu茂t pels socis.

Quin impacte generen les tecnologies emergents?, Com les empreses poden utilitzar-les per desenvolupar nous models de negoci?, Quin 茅s el rol d'aquestes tecnologies en el desenvolupament de nous serveis urbans? Realment estem preparats per aquest canvi? Aquestes s贸n algunes de les q眉estions que es tractaran en l'esdeveniment organitzat per la Comissi贸 d'Innovaci贸 – Ind煤stria 4.0 del 22@NETWORK BCN.

Com a membre de la comunitat de 22@NETWORK BCN, t'animem a assistir a l'esdeveniment presencialment i al figer luch amb networking! Us recordem que pels socis el dinar 茅s gratu茂t.

Programa

9.30h – Benvinguda a la jornada Emerging Tech

Juli谩n Vinu茅, Digital Innovation Manager a Telefonica

Enric Urreta, President de 22@NETWORK BCN

Laia Bonet, Tinenta d'alcalde de Transici贸 Digital

9.45h – Presentaci贸 de la jornada

Antoni Paz, President de la Comissi贸 d'Innovaci贸- Ind煤stria 4.0 del 22@NETWORK BCN i Director Executiu de la Fundaci贸 KIMbcn

9.50h – Pon猫ncia: Innovaci贸 i Tecnologies Emergents

Esteve AlmirallProfessor associat a Esade i Director del Centre d'Innovaci贸 a les Ciutats

10.30h  –  Taula rodona: La innovaci贸 i les tecnologies emergents per la generaci贸 de competitivitat empresarial i models de creixement.

Modera: Antoni Paz, President de la Comissi贸 d'Innovaci贸- Ind煤stria 4.0 del 22@NETWORK BCN i Director Executiu de la Fundaci贸 KIMbcn

Jacob Pascual Pape, Director General del Sud d'Europa d'Universal Robots

David Reifs, CTIO de SEIDOR

Juli谩n Vinu茅, Digital Innovation Manager a Telefonica

11:30h  –  Taula rodona: Tecnologies emergents sectorials

Modera: Isabel Sabad铆, Directora de 22@NETWORK BCN

Francesc Mu帽oz, CTO de Cuatrecasas i vicepresident de Global LegalTech Hub (LegalTech)

Silvia Escamez, cofundadora de Finteca i Vicepresident de la AEFI (FinTech)

Dr. Jordi Mart铆nez, Director d'Innovaci贸 i Transformaci贸 Digital de l'Hospital del Mar (HealthTech)

12:30h  –  Presentaci贸 dels projectes atorgats amb el Distintiu IP22@

El distintiu IP22@ distingeix els projectes innovadors generats o amb impacte al districte 22@ i a la ciutat de Barcelona, garantint-ne un alt nivell de qualitat i potencial innovador.

Presentaci贸 del Distintiu: Aintzane Morales, Project Manager de KIMbcn

Entrega del Distintiu i parlament: David Ferrer, Secretari de Pol铆tiques Digitals, Generalitat de Catalunya

13.15h – Clausura de la jornada

Antoni Paz, President de la Comissi贸 d'Innovaci贸- Ind煤stria 4.0 del 22@NETWORK BCN i Director Executiu de la Fundaci贸 KIMbcn

Enric Urreta, President de 22@NETWORK BCN


Aquest esdeveniment es realitzar脿 a l'auditori Telef贸nica, i els espectadors podran assistir tant virtualment com presencialment. L'aforament per assistir-hi presencialment 茅s limitat i hi haur脿 l'opci贸 de gaudir d'un finger lunch, gratu茂t pels socis de 22@NETWORK BCN, i amb un cost de 25€ pels no socis.

INSCRIU-TE!

WWW.22NETWORK.NET

Email enviat a tiendasfrikiscineseriestvcomicsjuegos@barcelonafriki.com
donar-me de baixa de la llista
22 Network

INFORMACI脫 B脌SICA SOBRE PROTECCI脫 DE DADES

Segons el RGPD, informem que les seves dades decar脿cter personal s'inclouran en un fitxer de dades personals el responsable ititular del qual 茅s l'Associaci贸 d'Empreses i Institucions 22@ Barcelona, ambla finalitat de  man­tenir un directorid'empreses i entitats relacionades amb el Poblenou i per fer-li arribarinformaci贸 del seu inter猫s, i no seran cedides a cap persona o empresa, ni estractaran fora d'aquestes finalitats sense el seu consentiment. T茅 dret aexercir els seus drets d'acc茅s, rectificaci贸, oposici贸, limitaci贸, portabilitata trav茅s de comunicaci贸 dirigida a l'adre莽a electr貌nica info@22network.net(adjuntant c貌pia del DNI). T茅 dret a presentar una reclamaci贸 a l'Agencia Espa帽ola de Protecci贸n de Datosquan ho considereu oport煤. M茅s informaci贸 de la nostra Pol铆tica de Privacitat a link.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.