Tuesday, August 31, 2021

✨ Pròxims esdeveniments del mes de setembre de 22@NETWORK BCN!

22@WEBINAR | INTELIGENCIA ARTIFICIAL & MACHINE LEARNING: RETOS TECNOLÓGICOS Y CASOS DE USO

El próximo jueves 16 de setiembre a las 12h, 22@NETWORK BCN organiza un webinar, juntamente con HPE, que se centrará en los retos tecnológicos y casos de uso de la inteligencia artificial y el machine learning. En esta ponencia, Francisco Yáñez, Consultor Preventa de HPE, hablará sobre algunos casos prácticos de proyectos de Inteligencia Artificial en distintos sectores como el bancario o la fabricación.

¡INSCRÍBETE!

20 ANYS DE 22@ | SOSTENIBILITAT

El pròxim dimarts 21 de setembre a les 9:30h, amb motiu del 20è aniversari del 22@, i del mes de la sostenibilitat a l'associació, hem organitzat un gran esdeveniment pels 20 Anys de 22@, amb experts que parlaran sobre la sostenibilitat i la seva importància en la salut i la ciutat. Aquest esdeveniment es realitzarà a l'Auditori del Campus Diagonal-Besòs (BTEC), i els espectadors podran assistir tant virtualment com presencialment. 

INSCRIU-TE!

22@WEBINAR | PRESENTACIÓ DE LA PLATAFORMA D'ACREDITACIÓ DE CONSELLERES I DIRECTIVES DE L'ODEE DE LA CAMBRA DE COMERÇ DE BARCELONA

El pròxim dimarts 28 de setembre a les 12h, la Comissió de Dones en Valor presentarà, juntament amb la Cambra de Comerç de Barcelona, la plataforma d'acreditació de conselleres i directives de l'Observatori de Dona Empresa i Economia de la Cambra de Comerç. Aquesta plataforma permetrà potenciar equips de direcció i consells d'administració amb una presència equilibrada d'homes i de dones.

INSCRIU-TE!

22@BREAKFAST | SALUD, CONFORT Y SOSTENIBILIDAD: EL EDIFICIO DEL FUTURO

El próximo jueves 30 de septiembre a las 9h, 22@NETWORK BCN ha organizado el 22@BREAKFAST número 156 sobre como está cambiando el modelo de construcción para crear edificios más saludables, confortables y sostenibles. La arquitectura sostenible es aquella que tiene en cuenta el medio ambiente y que valora la eficiencia de los materiales y de la estructura de construcción, los procesos de edificación, el urbanismo y el impacto que los edificios tienen en la naturaleza y en la sociedad.

¡INSCRÍBETE!

WWW.22NETWORK.NET

Email enviat a tiendasfrikiscineseriestvcomicsjuegos@barcelonafriki.com
donar-me de baixa de la llista
22 Network

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

Segons el RGPD, informem que les seves dades decaràcter personal s'inclouran en un fitxer de dades personals el responsable ititular del qual és l'Associació d'Empreses i Institucions 22@ Barcelona, ambla finalitat de  man­tenir un directorid'empreses i entitats relacionades amb el Poblenou i per fer-li arribarinformació del seu interès, i no seran cedides a cap persona o empresa, ni estractaran fora d'aquestes finalitats sense el seu consentiment. Té dret aexercir els seus drets d'accés, rectificació, oposició, limitació, portabilitata través de comunicació dirigida a l'adreça electrònica info@22network.net(adjuntant còpia del DNI). Té dret a presentar una reclamació a l'Agencia Española de Protección de Datosquan ho considereu oportú. Més informació de la nostra Política de Privacitat a link.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.