Tuesday, August 31, 2021

CisterNEWS núm 16 :: Agost 2021

Visualitza aquest correu al teu navegador

CisterNEWS núm. 16 :: Agost 2021

Canal de notícies i novetats editorials de Cultura i Paisatge [EDICIÓ DIGITAL].

  Un dels articles més bonics de la Casa Navàs

Cal Navàs de Reus: Augusta i seductora dama

Casa Navàs de Reus

Quan els vents del món, cansats de tombar, sojornen a Cal Navàs es converteixen en llum. El llevant travessa fregant els vidres de la tribuna, llotja privilegiada del Mercadal, i transforma en mirall el parquet de la sala i el mosaic del rebedor; mentre el ponent, quan passa entremig de les portes obertes del terrat, pel despatx o el cosidor, dona vida als vitralls amb un verd maragda únic i un groc de préssec madur, amb tots els blaus de la mar i els rosats envermellits de les maduixes i dels gerds.


Llegeix l'article sencer.

  Centenari de Palau Ferré (1921-2000)


Palau Ferré, ceràmica intensa

Cultura i Paisatge presenta, de la mà de Francesc Marco-Palau, un vessant de Palau Ferré que encara cal descobrir: la ceràmica. Amb motiu del centenari del naixement de Maties Palau Ferré (Montblanc, 1921-2000) és fàcil descobrir els paisatges primaverals, figures femenines d'ulls ametllats i representacions simbòliques i mitològiques que captiven el públic en parets de museus i, ara també, a les xarxes socials. La intensitat dels colors i les formes cubistes i properes de Palau Ferré.

Llegeix l'article sencer.

  Notícies

Descobreix tota l'obra d'Anton Català Gomis: el pintor de murals

Us convidem a descobrir el pintor i muralista Anton Català Gomis i la seva obra monumental. L'estiu és una bona època per recórrer els pobles de la nostra demarcació i entrar a les seves esglésies, massa sovint tancades al públic. Coneixeu qui era Català Gomis? I la seva obra?

Llegeix l'article sencer.

  Revista Cultura i Paisatge núm. 13

Revista de Cultura i Paisatge núm. 13 a la venda

Visita el web
CULTURA I PAISATGE | AUTORS | LA REVISTA | EBOOKS

Copyright © 2019 Cultura i Paisatge, Tots els drets reservats.
Si desitja donar-se de baixa de les nostres publicacions i comunicacions, respongui a aquest correu electrònic indicant en assumpte la paraula BAIXA.Conforme a l'establert en la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que les seves dades personals seran incorporades a un fitxer de Gestió de la nostra responsabilitat amb la finalitat de remetre-li informacions relatives a l'Associació o d'activitats i esdeveniments que puguem organitzar, així com novetats o informació rellevant que pugui ser del seu interès, inclòs per mitjans electrònics. En qualsevol moment, pot oposar-se a l'enviament de les nostres comunicacions, així com exercir els seus drets d'accés, rectificació i cancel·lació, en els termes establerts legalment, dirigint-se a CULTURA I PAISATGE -Responsable Dades Personals-, aportant-nos una còpia del seu DNI.






This email was sent to tiendasfrikiscineseriestvcomicsjuegos@barcelonafriki.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Cultura i Paisatge · Passeig de l'Estació, 30. Entresòl. · Valls, T 43800 · Spain

Email Marketing Powered by Mailchimp

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.