Monday, June 28, 2021

馃棧 22@NETWORK BCN INFORMA 28/06/2021

28 de juny de 2021

22@BREAKFAST | IMPULSA TU MARCA CON LOS E-SPORTS, MUCHO M脕S QUE ENTRETENIMIENTO

El pr贸ximo mi茅rcoles 30 de junio, 22@NETWORK BCN ha organizado el 22@BREAKFAST n煤mero 154, conjuntamente con L'Idem y Big C. Este Breakfast se centrar谩 en los e-sports: competiciones de videojuegos que se han convertido en eventos de gran popularidad, y que pueden ayudar a que tu marca llegue a los p煤blicos m谩s j贸venes.

20 ANYS DE 22@ | EMERGING TECH

El pr貌xim dimarts 6 de juliol a les 9:30h, amb motiu del vint猫 aniversari del districte 22@ i del mes de les emerging tech a l'associaci贸, hem organitzat un gran esdeveniment amb experts que debatran sobre innovaci贸 i el futur de les tecnologies emergents. Aquest esdeveniment es realitzar脿 a l'auditori de Telef贸nica, i els espectadors podran assistir tant virtualment com presencialment. En cas d'assistir presencialment hi haur脿 l'opci贸 de gaudir d'un finger lunch gratu茂t pels socis.


22@WEBINAR | PRESENTACI脫N DEL PROGRAMA 22@ INNOVATION TRACK

La Comisi贸n de Talento de 22@NETWORK BCN ha organizado, el pr贸ximo jueves 8 de julio a las 12h, un webinar para presentar su programa pr谩ctico de formaci贸n en metodolog铆as 谩giles (design thinking, lean startup, design sprint) de innovaci贸n para la resoluci贸n de retos reales de empresas del 22@. El curso utiliza la metodolog铆a Innovation Flow de SDLI, probada en m煤ltiples organizaciones internacionales, tanto del sector p煤blico como privado.

22@NETWORK BCN S'UNEIX AMB LA SEVA COMISSI脫 DE MOBILITAT AL RAILGRUP


CURSO GOOGLE CLOUD FUNDAMENTALS: CORE INFRASTRUCTURE by PUE

PRESENT I FUTUR DE LA IND脷STRIA DE LA MOBILITAT SOSTENIBLE A CATALUNYA by KIM BCN


SUSTAINABLE ENERGY DAYS by BTEC

WEBINAR | NOVA OPEN CLASS SOBRE AUTOMOCI脫 by UPC School


CURSOS GAUDIR UB : CURS PEL PLAER DE SABER by IL3

T-SYSTEMS LANZA LA PRIMERA SOLUCI脫N DE MONITORIZACI脫N Y MEDICI脫N DE CUMPLIMIENTO DE ODS by T-Systems


INNOVATION WEEK by Zigurat Innovation & Technology Business School

GESTIONAR L'ANSIETAT DE LA REENTRADA A L'OFICINA by 脌nima Mindfulness

Un m贸n d'avantatges exclusius per a la comunitat 22@NETWORK BCN.

Registra't i aprofita els descomptes!

I'M IN!

WWW.22NETWORK.NET

Email enviat a tiendasfrikiscineseriestvcomicsjuegos@barcelonafriki.com
donar-me de baixa de la llista
22 Network

INFORMACI脫 B脌SICA SOBRE PROTECCI脫 DE DADES

Segons el RGPD, informem que les seves dades decar脿cter personal s'inclouran en un fitxer de dades personals el responsable ititular del qual 茅s l'Associaci贸 d'Empreses i Institucions 22@ Barcelona, ambla finalitat de  man­tenir un directorid'empreses i entitats relacionades amb el Poblenou i per fer-li arribarinformaci贸 del seu inter猫s, i no seran cedides a cap persona o empresa, ni estractaran fora d'aquestes finalitats sense el seu consentiment. T茅 dret aexercir els seus drets d'acc茅s, rectificaci贸, oposici贸, limitaci贸, portabilitata trav茅s de comunicaci贸 dirigida a l'adre莽a electr貌nica info@22network.net(adjuntant c貌pia del DNI). T茅 dret a presentar una reclamaci贸 a l'Agencia Espa帽ola de Protecci贸n de Datosquan ho considereu oport煤. M茅s informaci贸 de la nostra Pol铆tica de Privacitat a link.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.