Wednesday, February 3, 2021

CisterNEWS núm 11 :: Febrer 2021

Visualitza aquest correu al teu navegador

CisterNEWS núm. 11 :: Febrer 2021

Canal de notícies i novetats editorials de Cultura i Paisatge [EDICIÓ DIGITAL].

  Notícies
 
Joan Yeguas publica el primer llibre d'art de Catalunya sobre portes i finestres del Renaixement

L'historiador de l'art Joan Yeguas Gassó, un dels grans coneixedors de l'art del renaixement i del barroc al nostre país, conservador del Museu Nacional d'Art de Catalunya, acaba de presentar un treball extraordinari sobre l'arquitectura a una part de les terres de Lleida, concretament dels segles XVI i XVII. El llibre que recull aquest minuciós treball es titula "Sobre portes i finestres de pedra". 
Llegeix l'article sencer.

  Masterpieces
 
La Gerra de l'abat Jaume Valls
L'abadiat de Jaume Valls esdevingué un dels més llargs i destacats del segle XVI a Santes Creus. Passejant pel cenobi de l'Alt Camp no ens ha d'estranyar trobar el seu senyal en molts elements. Vinculat especialment a la capella de l'Assumpta, on reposen les restes de la seva germana Magdalena Valls de Salbà.
Llegeix l'article.
  Notícies
 
Exposició "Jugar amb foc"
La mostra compta amb obres d'artistes com Josep Guinovart, Joan Brossa, Chema Madoz, Oliver Laxe, Marta Pruna o Palau Ferré, entre molts d'altres, amb un objectiu clar: provocar la reflexió al voltant de la relació de la humanitat amb el foc. Llegeix l'article.
  Articles
Diferències entre la Salsa Calçotada, el romesco, el xató i la salvitxada
Tot i la que saviesa popular considera totes aquestes salses hereves del romesco, la realitat és que són distintes perquè s'han creat per a menges diferents. 
Llegeix l'article.
  Nova revista Cultura i Paisatge núm. 13

Nova revista de Cultura i Paisatge núm. 13 a la venda


Promoció de llançament: Inclou revista 12 i talonari cultural de la Ruta del Cister.

Aprofita la promoció!

*Fins a esgotar existències. 
Visita el web
CULTURA I PAISATGE | AUTORS | LA REVISTA | EBOOKS

Copyright © 2019 Cultura i Paisatge, Tots els drets reservats.
Si desitja donar-se de baixa de les nostres publicacions i comunicacions, respongui a aquest correu electrònic indicant en assumpte la paraula BAIXA.Conforme a l'establert en la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que les seves dades personals seran incorporades a un fitxer de Gestió de la nostra responsabilitat amb la finalitat de remetre-li informacions relatives a l'Associació o d'activitats i esdeveniments que puguem organitzar, així com novetats o informació rellevant que pugui ser del seu interès, inclòs per mitjans electrònics. En qualsevol moment, pot oposar-se a l'enviament de les nostres comunicacions, així com exercir els seus drets d'accés, rectificació i cancel·lació, en els termes establerts legalment, dirigint-se a CULTURA I PAISATGE -Responsable Dades Personals-, aportant-nos una còpia del seu DNI.






This email was sent to tiendasfrikiscineseriestvcomicsjuegos@barcelonafriki.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Cultura i Paisatge · Passeig de l'Estació, 30. Entresòl. · Valls, T 43800 · Spain

Email Marketing Powered by Mailchimp

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.