Saturday, April 24, 2021

Mercatdesantantoni.com - Subscripció a la Newsletter



Hola Barcelona Friki:

Aquest correu electrònic és per a l'activació del teu compte en la subscripció de la Newsletter de https://www.mercatdesantantoni.com

Fes clic al següent enllaç per a validar el teu compte.

Si el teu client de correu electrònic no pot processar enllaços HTML, còpia i pega aquest enllaç en el teu navegador:
https://www.mercatdesantantoni.com/index.php?Idioma=cat&Action=suscribe&Email=tiendasfrikiscineseriestvcomicsjuegos@barcelonafriki.com&Token=38720a5db196f57fe8fd80f0a8e57bd5319b8dc9

Si necessites més ajuda o creus que t'hem enviat aquest missatge per error, posa't en contacte amb nosaltres des de la nostra web. (No responguis a aquest missatge, és d'una adreça automatitzada.)

Gràcies.


Mercat de Sant Antoni
Comte d'Urgell, 1
Barcelona
T. 934263521
T. 934263521
www.mercatdesantantoni.com - info@mercatdesantantoni.com
A efecte de l'establert en el Reglament (UE) 2016/679 i la Llei 34/2002, (LSSICE), li informem que les dades personals incloses en aquest correu electrònic, formen part d'un Fitxer titularitat de Mercat de Sant Antoni, la finalitat de la qual és gestionar les comunicacions i enviament de publicitat o informació comercial, sigui per la seva relació amb nosaltres o perquè ens hagi autoritzat al fet que les seves dades figuren en aquest fitxer. El tractament i conservació d'aquestes dades es realitzarà amb confidencialitat, aplicant les corresponents mesures de seguretat i pel temps necessari per a la prestació dels nostres serveis o, en defecte d'això, pel legalment establert. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què existeixi una obligació legal. Vostè, com a interessat directe, podrà, a tot moment, exercitar els drets d'accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat o oposició dirigint un escrit al costat de document acreditatiu de la seva identitat, a Mercat de Sant Antoni a través del correu electrònic info@mercatdesantantoni.com.
Aquest missatge de correu electrònic està dirigit exclusivament al destinatari o destinataris indicats en el mateix. La informació en ell continguda pot ser confidencial i/o privada pel que està totalment prohibida la seva difusió o reproducció. Si vostè no és el destinatari d'aquest missatge, si us plau retorni-ho immediatament a l'adreça d'enviament i destrueixi-ho.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.